give me your forever


b.k


take me away

 


my week


hello, goodbye


När regnet faller utanför


hello world!


deadline today


Cause you ARE very special to me.


525600


Flum


Sfa i PAGE?


Help the boy


Day and Night

 


Television


*Blink*


Old Pic

 


RENT


A . P


pic


BS

 


Draft: Nov. 15, 2009

 


I'm ailve!


NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

 


Del 2


I'm Sick

 


Our story


frisyren


svarthaj

 


my day


kom och dansa med mig


Hos the boy

Sitter och väntar på att Antoine ska bli klar. Brukar det inte vara tjejen som ska ta tid på sig? Wellwell, älskar honom ändå. Vi har nyss ätit god middag som Örjan gjort, gryta & ris, sitter gott i magen. Snart drar vi in till Passion, ohyeah. Och Herman ska med, det gillar vi!

Idag lockade jag hela håret, ser ut som en liten pudel. Men måste väl och festa till det ibland, right? Hmm saknar trollet* lite, har inte setts sen i onsdags. Hoppas vi ses snart, raring!
Pojken börjar bli klar, time to go. Bye bitches!

*Trollet, också kallad Muppen, Mannen eller CORNELIA!

Stand in the rain

"Sofia gick från att "ha ett förhållande" till singel"

 

Sju dagar senare...

 

"Sofia har ett förhållande med Antoine Jonsson"

 

Detta stod på min facebook-sida i veckan. Folk har frågat, de har pratat med andra istället för med mig. Jag har fått beklagande sms, som om någon dött...De frågar fortfarande, så nu tänker jag förklara.

 

Jo vi gjorde slut, efter 14 månader tillsammas. Jag kände att jag inte ville vara i ett förhållande, ville vara själv. Visste att jag skulle sakna Antoine. Men jag bestämde mig. Inte trodde jag att den personen jag sa hej då till, var en sån kämpe.

Folk sa till mig att jag tog det förvånandsvärt bra. Att jag inte verkade så ledsen. Fick till och med höra att jag var känslokall. Well, ni var inte där när jag grät bakom stängda dörrar, när jag vakna mitt i natten efter en dröm där det fortfarande var vi. Hur mitt hjärta och min hjärna stred mot varann i hopp om att få kontroll. Jag ville inte prata om det, inte med någon. Som många vet, hatar jag medlidanade, så folk höll sig undan för det mesta. Aldrig tidigare har jag spelat så mycket, för så många.

 

Men en kväll gick det inte mer, mitt hjärta sa ifrån. Visst jag ville inte vara i ett förhållande, men allt jag ville var att vara med Antoine. Allt annat kvittade, allt annat kvittar.

Är tacksam över att han fanns där, han väntade på att jag skulle få mitt vett tillbaka. Det bekräftade hur mycket han älskar mig. Att trots att jag sårade honom så hemskt mycket, ville han ändå vara min.

Pojken i mitt liv vill jag aldrig mer förlora. Aldrig mer vara ifrån. Pojken i mitt liv är min, föralltid.

 

 


En helt okej tisdag


I'm baaaack

Hej allesammans! Hoppas ni haft ett bra lov, mitt har varit...händelserikt.

Den största grejen som hänt är väl att jag & Antoine gjort slut. Efter 1 år tillsammans går vi skilda vägar. Inget jag vill prata om , skulle bara nämna det. ( Jag hatar medlidande, så ge mig inget )

Annars har jag träffat många vänner, festat & jobbat. Detta blev ett kort inlägg, mest för att ni ska veta att jag lever. Ha det bra.


RSS 2.0