my dress

aahhh där hänger min klänning, bara väntar på att jag ska ta på mig den och festa.

Ska snart börja göra mig i ordning. Ni ska få ett foto på slutresultatet sen! OCH GOTT NYTT ÅR FÖR FANKEN!


inhandlat från VÄLA

yguhijo

En fin blus från Gina

 

Två par jeans från MC

Thirt från Gina ( i några storlekar försotr )

 

Tröja från BIKBOK

Nya skor från Din Sko

 

Köpte halsduk & öronhängen med , men de får ni se någon annan gång!


Borta bra men hemma...bäst?

Hej kära läsare, det var ett tag sedan nu!

Jag har nämligen varit i Hbg över helgen. Efter julmiddagen hos mormor och morfar drog jag till tågstationen och hoppade på tåget mot lund. Där fick jag vänta i en halvtimme på tåget mot Ödåkra. Ni kanske kommer ihåg att jag var där nere ett par dagar i somras med.

Och vem var inte där när jag hoppa av tåget, om inte min Antoine. Fin i skjorta & nya jeans. Tanken slår mig ofta; "Tänk att han är min." Han slutar aldrig överraska mig den pojken. Hur han så snällt gick med mig på VÄLA i flera timmar. Hjälpte mig hitta saker till mig, höll mina påsar & sa att jag såg vacker ut i allt. Han gnällde inte en enda gång! Det ni tjejer!

Hans farfar fyllde 84 år så vi åkte även till honom & åt god mat samt tittade på film och spelade kanasta ( det vet ni vad det är huh? ). 

Alla saker vi gjorde var otroligt mysigt och trevligt men det bästa med resan var att fluma runt med Antoine hela dagarna. Inte bry sig vad någon tycker om oss & inte bry sig om någon annan än oss. Och att fortfarande få den där pirriga känslan då han helt plötsligt stannar, slutar prata, tittar mig rakt in i ögonen och säger att han älskar mig. Då mina damer och herrar, försvinner allt runt om.


Tack Anna..HEJDÅ!

Äntligen är Anna Ankas jul slut! Finally! Har inte kollat men alla dessa artiklar & diskusioner om henne...GAH vilken männsika vårt land fört fram i rampljuset. Sure, hemmafru-grejen vara kul , det tyckte även jag. Men sen gick det ju bara utför. Så vad sägs som att packa väskorna och hålla korkade åsikter för dig själv nu, fru Anka? Jag har iaf fått nog så HEJDÅ!

 


Ljudet av ditt hjärta

Tredje boken i twilight-serien, än så länge min favorit faktiskt. Men tyvärr har jag knappt någon tid på dagen för att läsa och denna boken vågar man inte läsa på natten! Min katt skrämde skiten ur mig när jag var mitt uppe i en läskig händelse. Så läs den, men inte på natten i samma hus som galna husdjur om du är lika skraj som mig.


HAPPY SOFIA

Jappjapp jag är riktigt nöjd med min jul! Fick bla detta;


En iPod touch av mamma och pappa


Id mineralfoundation av Sandra & Gruvan


Julaftonsmorgon!

Sandra väckte mig klockan nio imorse. Hon hoppa ned i sängen och sa God Jul. Att man kan vara så pigg så pass tidigt är ett stort mysterium för mig. Men konstigt nog tog även jag mig upp, gick ned till köket där det jobbades för fulla puckar. Julgröt, skinkamacka och SYLTA. Trots mitt något sämre morgonhumör så blev frukosten trevlig, vi fick höra lite av Sandras och Gruvans bröllopsplaner. Nu fick vi tid för att göra oss i ordning lite men bryr sig sofia om det? Neee, pyjamasen är för mysig. Snart blir det julklappsutdelning för paret ska hem till Gruvan sen. Hoppas jag får det jag vill ha! (:
GOD JUL PEOPLE!

God Jul trogna läsare<3


Love Actually

Som säkert resten av sverige tittade jag nyss på filmen love actually som fick på tv3. Faktiskt första gången som jag ser hela, innan har jag bara sett början, slutet eller delar utav den. Men skojar ni att jag grät! Hur många gånger som helst :S för sjutton bullar det är ingen sorglig film - TVÄRTOM! Alla är kära och lyckliga men där satt jag i soffan och böla som en treåring. Kanske var det för att jag varit på ett väldigt underligt humör hela dagen eller för att jag saknar Antoine som en tokfis. Jag lägger min röst på det sista alternativet.

 


I say to you; Come home.

Hello world. Hope you listen.

Dagen har flygit förbi. Likaså med människorna i min omgivning. Julklappar har blivit köpta i sista sekunden.

Nu sitter man hemma, för trött för att göra någonting. VÄNNER rullar på datorn. Msn-ljudet poppar upp då och då. Föräldrarna tjatar om något kuddöverdrag. Jag orkar inte lyssna. Nu låter jag som en emo som inte fått sitt dagliga cutcut. Men nej, jag är faktiskt bara väldigt väldigt trött. Så går det när man inte kan sova på natten, tankarna flyger omkring. Ville få tyst på dem så jag satte på Come Home med One republic. Jag saknar dej.

 


Love this kind of comments!

Hahaha precis innan man ska stänga av datorn kollar man fb och sin blogg. Då ser man sånt här;

 

och:

Vad kan man säga? Mina vänners humor är inget att leka med (: Ni förgyller min dag !


När man funderar...

Jag sitter och funderar lite på hur mitt år har varit. Har hänt mer under detta året än vad det har under resten av mitt liv...känns det som iaf. Självklart har jag haft dåliga dagar men när man ser tillbaka har året ändå varit otroligt. Jag har kommit närmre mina underbara vänner. Jag har fått ett jobb som, vad folk än säger, är jättebra och jag trivs otroligt bra där. Jag har tagit ut min piercing, som jag hade i flera år. Jag har firat ett år med min underbara pojkvän. Jag avslutade mitt första år på gymnasiet. Har kommit på vad jag vill bli när jag äntligen växer upp. Jag har gjrot saker för mig själv, som andra ansett varit egoistiskt men som jag själv mått bra av. Jag har skaffat mig min blogg, vilket ni verkar gilla.

Men jo dåliga saker har hänt med. Jag har misst vänner, blivit sviken av vänner & tappat förtroendet för människor. Jag själv har begått misstag, ett som jag ångrar mer än allt annat. Men tack och lov kunde jag rätta till det, tack vare den underbaraste människan som jag träffat. Jag har tröttnat på människor i mitt liv, blivit sårad utav hemsk falskhet. Jag har tagit dåliga besult men vem gör inte det när man är 17? Men det har alltid funnits människor som jag kunnat luta mig tillbaka på.


Jag har skrattat, jag har gråtit. Jag har skrattat tills jag börjat gråta och jag har gråtit tills jag börjat skratta.

Jag är tacksam över mitt år, mitt 2009. Mycket har hänt och mycket har inte hänt. Men jag har iaf lärt mig av mina och andras misstag.

And the greatest gift I have learned is just to love and be loved in return.

Tack alla som förgyllt mitt år. Ni vet vilka ni är <3


What show?

Från vilken serie kommer denna dialog?

 

- She makes you running errandes, getting weddingdresses...WHOPPA!

- What's "whoppa"?

- You know whiped? WHOPPA!!

- Thas's not whiped, whiped is *shtysh*

- That's what I did. WHOPPA!

- YOU CAN'T DO ANYTHING!!


B.M

Kan inte förstå att Brittnay har dött. Jag älskade verkligen henne, sån jäkla bara skådespelerska. Blir så jäkla förbannad på alla ideal & sånt skit som ledde till hennes död. Sjukdomen anorexia är den mest hemska sjukdom som finns. Men det var ju trots allt inte endast det som ledde till hennes död. Även droger påverkade hennes död.

 

Det är verkligen hemskt att något sånt här händer. Tänker på hennes familj, nu så nära jul & allt. It sucks och borde inte få hända. Och om jag ska skriva något om vad jag tycker om ideal som unga tjejer försöker uppnå så kommer jag bara bli förbannad så det låter jag bli...idag.

R I P Brittnay Murphy


Massor att göra

Nu är det inte många dagar kvar till Julafton. I övermorgon smäller det. Can't believe it.

Men än är det massor kvar att göra. Ska till stan i morgon med mamma och köpa de sista julklapparna. Tillexempel till Antoine. Vet vad jag ska ge honom till jul men hans födelsedag är imorgon så måste köpa en till. Men det är kul att ge honom saker, vill göra honom glad. Men tyvärr är han inte hemma utan i Helsingborg så vi ska fira honom när jag kommer ned dit. Men det är inte bara det som måste göras utan massa annat;

- Städa rummet ( det är redan städat men nu menar jag STÄDA INFÖR JUL - STÄDA )

- Måla naglarna röda, det är ju trots allt jul

- Raka benen

- Skrubba hela kroppen

- Slå in lite julklappar

- Välja ut lite kläder inför jul

- Packa inför Helsingborg

- Kamma Mozart

Det är allt jag kommer på nu men det kommer säkert komma till flera saker!


Cookie and I

Nu har jag väldigt mycket att se fram emot. Nummer 1 Sandra & Gruvan kommer hem imorgon, lika roligt varje gång när systern kommer hem. Huset får mer liv på något sätt. De kommer vara hemma över julen, yey. För det andra DET ÄR JULAFTON OM BARA TRE DAGAR!! Julklappar, mat, kalle anka, släkten och massa mys! Man kan inget annat än älska den svenska julen. Det tredje jag längtar efter är att åka till Helgsingborg för att träffa Antoine och hans släkt. Senast jag var där nere var i somras, på tok för länge sedan! Är riktigt mysigt där, att träffa Asta ( Antoines farmor ) som gör otroligt god mat, shoppa på VÄLA ( love love love ) och såklart bara mysa med pojkvännen min i flera dagar. Kommer bli toppen (y). Nummer fyra är att jag ska färga min utväxt, slinga och klippa håret den fjärde januari (kanske tidigare om någon avbokar, hoppas hoppas ) . Ska bli ljusa slingor och frisyren ska jag inte gör så mycket med.  Bara klippa lite i topparna eftersom jag slutat använda mitt löshår, good for me. Luggen ska växa ut och likaså med det uppklippta. Så det blir inte så stor skilnad där. Men kul med lite annan färg!

 

Och ikväll får Tove en kram <3 Finns här för dej , gumman (:


Snö i Kna.

Hej läsare och alla andra. Jag sitter själv på Antoines rum och glor. Han och Steneld är på Blå Port och lämnar post medan jag städar. Men nu är jag klar, så det är bara att vänta.

Utanför ser man inget annat än snö...helt vitt. Jag ryser när jag tittar ut, ser så kallt ut. Helt otroligt att det redan är snö i lilla Karlskrona. Brukar komma lagom till nyår annars. Men om vi har tur så kanske vi får snö på julafton i år, skulle vara mysigt. Man kan ju alltid hoppas (:

Nu ska jag dra med pojken min. Vi ska hem och äta god paj hemma hos mig. Sen ska jag bara ta det lugnt. Puss på er!


Klockan är tolv och här har ni en lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Antoine ringde mig precis innan jag skulle sova, behövde verkligen höra hans röst. 

Vad gjorde du kl 08 imorse: Drömde sött


Vad gjorde du för 15 min sedan: Tog på mig 

Det sista du sa högt: "När blir det mat?"


Det senaste någon sa till dig: Mjau


Vad har du druckit idag: Ingenting än så länge

 

Vad var det senaste du åt: Kladdkaka igår


Vad var det senaste du köpte: Julklapp till syster!

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit


Vad är det för väder hos dig nu: Snön täcker allt jag ser när jag tittar ut genom fönstret, solen skiner :) 


Godaste glassmaken: BLÅBÄR!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nepp det gör jag inte


Sover du tungt: Mja, lite halvt tror jag. Kan vakna lätt men kan även sova trotts att jag blir kittlad och annat.


Drömmer du mardrömmar: Inte ofta, men när jag gör det har jag en som upprepar sej som jag haft sen mellanstadiet. Inte kul alls.


Trivs du med ditt jobb: Jo det gör jag.


Favoritklädsel: Korta shorts, oversize-tshirt och converse.


Favoritlåt just nu: Santa baby!


Vad ser du om du tittar till höger: Mitt sminkbord som faktiskt är städat och fint.


Vad gör dig glad just nu: Att det är jul om några dagar, att jag ska sova hos min pojke i natt & att snart är det PIZZA!

Vad ska du göra härnäst: Springa ner och äta


Höger eller vänsterhänt: Höger är jag, hade hellre varit vänster -.-


Humör just nu: Trött, vill inte vara vaken egentligen. Fortfarande lite deppig över gårdagen.

 

Favoritgodis: Surt & salt!


Kläder just nu: Vitt linne, antoines carigan och legins.



Sommarplaner: Jobba & förhoppningsvis åka iväg med Antoine (:


Hur många kuddar sover du med: 1


Spelar du något instrument: Nepp


Morgon eller nattmänniska: NIGHT

Vad är viktigast för dig: Att jag & alla omkring mig mår bra


Är du kittlig: yes


Snarkar du: nej det gör jag inte (:


Stjärntecken: Kräftan (: KLOK , yeah


Äckligaste insekten: getingar, om det är insekter (;


Längtar du mest efter just nu: Ikväll, behöver en kväll med pojken, själv.

Av med McDonaldskläderna - På med festklänningen!

Har kommit fram till pojken nu, efter att ha jobbat i några timmar. Här är det fullt hus, känns som att de där killarna aldrig kommer hitta hem...Men snart är det dags att börja göra sig i ordning - personalfest ikväll. Tror att det kommer bli riktigt kul! Blev ett kort inlägg men men! PUSS

tider man saknar

 

På sista tiden har jag börjat sakna högstadiet mer och mer. Visst jag älskar gymnasiet och är jätteglad över alla människor jag träffat. Men under denna tiden har jag även förlorat folk från mitt förflutna. Just högstadiet var en rolig tid, man tog inte skolan på så stort allvar, tänkte inte längre än morgondagen...Särskilt somrarna, eller om jag ska vara exakt sommaren 2008 och nian. Josefin, Tove, Emma & jag. Fan vad kul vi hade egentligen. Tove & jag i tyskland med våra kylskåp och andra galna svenskar. När tjejerna var med mig när jag piercade mig andra gången, kommer aldrig glömma hur tove grät av rädlsa, josefin kunde knappt stå pga Tove och Emma som såg livrädd ut. För att inte tala om sommarlovet efter nian, jag och Tove i Torhamn, där vi plockade jordgubbar, jag körde traktor och Tove satt livrädd på släpet. När Josefin kom dit veckan efter, mitt morgonhumör och en pratglad mormor. När Josefin var med mig när jag tatuerade mig, hur vi sedan gick till "vår" lägenhet och tittar på när lammen tystnar. Och såklart resan till Italien och Frankrike...en resa som jag aldrig kommer glömma. De veckorna var det bara jag, Josefin, vackra stränder, klarblått vatten, musslor, marknader, tufftufftåg runt Cannes...osv.

När jag tänker tillbaka på högstadiet dras mina tankar direkt till vår sista klassfest med. Haha, en del skulle nog kalla den misslyckad, men kul hade vi iaf. En del hade mer roligt än andra (; kommer även och tänka på våra gamla mentorer Eva och Katarina. Som sedan blev Jocke och Katarina.

Förutom vårat lilla tjejgäng saknar man såklart boysen; basse, ola, simon, hertan, ribhu osv...

Vad kan man säga, det var då. Jag saknar det, men skulle aldrig byta det mot det jag har nu. Men det är riktigt kul att tänka tillbaka. Och se tillbaka...här är några bilder;



when the birds fly..

Hallo!

Sicken dag det blivit då, filmade med alice, annika och amal från ett till tre. Våran film kommer faktiskt bli riktigt bra(:

haha på tal om (: - jag har faktiskt ett system när jag skriver smilesar. Som denna (: gör jag när jag är ironisk. =) när jag försöker se gullig ut och den vanliga :) när jag bara är glad. Aja, en liten parantes!

 

Iaf så är vi nästan helt klara nu! Gott! Om en halvtimme ska jag dra till jobbet för ett femtimmarspass. Känns som att det var ett tag sen jag jobbade, men det är ju bara två veckor sen. Blir nog drivern som vanligt, trivs bäst där.

Efteråt ska jag nog dra mig till Antoine, där det är fullt hus. Han har några killkompisar där men ska bara komma förbi en stund.

 

Och detta är till honom;

 

You're simpy the best, better than all the rest.

Better than anyone, anyone I've ever met.


go away

Så här såg mina tänder ut innan tandställningen som jag fick för snart två år sedan.

Den 23 januari har jag haft den i två år...Jag har inte sett mina tänder på två år! Varje gång jag lett har metallen dragit till sig all uppmärksamhet. Men nu är de så gott som raka faktiskt. Det är bara några gluggar som ska gå igen. Efter att ha dragit ut fem kindtänder tar det tid att växa ihop. På tisdag ska jag till tandläkaren igen, hoppas på att få bra nyheter då. Hoppas, Hoppas & Hoppas!


Good morning<3

Vilken bra start jag fick på dagen =) hann med att göra mig i ordning och äta en god frukost. Men så fort jag kom upp ur sängen fick jag bara en sak klart för mig; MJUKISKLÄDER! När jag såg ut i kylan  och mörkret verkade inget annat vettigt. SÅ på med mjukisarna och iväg till skolan med ettan, som tar ungefär 45 min men som stannar precis utanför skolan, ganska perfekt om du frågar mig. Nu är det dags för lite biologi, inte min favorit, men bättre än annat skit.

my best friend

God kväll bloggen! :)

Äntligen hemma, har precis duschat, sitter i sängen och tittar på vänner & äter pumpafrön (y).

Idag har verkligen varit galen, på morgonen gjorde jag en ny grej. Brukar spring lite fort till Nära Dej för att köpa en Red Bull innan skolan börjar, så man vaknar lite ni vet. Men idag hoppade jag av två hållplatser tidigare för att köpa en på Svea. Där fick jag en större för exakt samma pris. Inte så tokigt säger jag bara! Vet inte om jag orkar gå den biten varje dag men , ja nu vet jag.

 

När jag kom till skolan var alla där, utom min pojke. Jag ringde honom för att se så han var vaken och på gång. Det var han, skulle cykla till bussen alldeles strax. Tiden gick och han kom inte, när Herman får ett samtal. Det var Antoine som tydligen trillat med cykeln i en nedförsbacke. Cykeln hade tydligen låst sig helt plötsligt så det blev en rejäl vurpa. Självklart blir jag jätterädd så ringde för att höra hur det var. Han hade såklart väldigt ont men mådde någerlunda bra. Skoldagen gick och jag ville bara sluta så jag kunde åka hem till honom och plåstra om honom & ta riktigt hand om honom. Köpte med mig nudlar ( our favorite ) på vägen. Nudelkungen gjorde i ordning det sedan tittade vi på OC ( jag vet , gammalt men kul att se allt igen ). Fick en bild på såret. VARNING FÖR KÄNSLIGA BILDER

 

Vid halv fem-tiden stack vi till Blå Port för att hjälpa till på Antoines mammas firmafest. Gertrud är VD för ett företag som heter Gertrud Solutions AB. Klockan sex kom alla anstälda, då bjöds det på glögg, pepparkakor och annat gott. Sedan var det dags för julbord som jag & Antoine dukade fram. Efter en stund hämtade även vi mat, satte oss i ett enskilt rum och tittade på Supersize me och åt :)

Kvällen ägnades mest i hissen faktiskt, upp & ned för att hämta och lämna saker. Men roligt hade vi verkligen, så skönt att kunna ha så kul med någon man älskar så mycket. Jag och Antoine hann inte bli vänner innan vi blev tillsammans men under dessa 15 månader vi haft tillsammans har han blivit min bästa vän & det känns som vi funnits i varandras liv i en evighet.

Jag känner mig så välsignad som har någon i mitt liv som förstår sig på mig när jag är som jag är. Som jag kan skratta med tills jag inte kan andas, som får samma tanke när någon annan säger något, någon som ser rakt igenom mig. Ofta slår det mig att han känner mig bättre än jag känner mig själv. Samtidigt är han någon jag inte kan hålla mina läppar ifrån, vill alltid vara så nära som möjligt. Någon som tröstar när allt är skit, som finns där att dela glädjen när livet går på räls. Att veta att han menar det när han säger att jag är vackrast i världen. Men som jag vågar fula mig med. Han är den jag älskar, inte förstår hur jag kunnat leva utan och som jag aldrig släpper. Han är min bästa vän<3


"Jag ska prata om islams ursprung..."

Hejhej, sitter i skolan och väntar på min tur att redovisa (y)

Ämnet är islam, om Muhammed, uppkomst, sunni & shia och Muhammedbilderna. Min powerpoint är väldigt snajsig så jag hoppas på att det ska gå bra. Brukar jämt vara lite nervös innan, men när man väl står där brukar det gå bra. Sen har jag inte mycket kvar av skolan denna terminen, ett prov och en inlämning. Det gillar vi!

Önska mig lycka till, people!


"WOOO! Jag måste bara säga, jag har mensvärk!"

 

Yes, jag berättar för världen att jag har mensvärk iadg, för det gör så fruktansvärt ont så....gaaaah!

Vi får se hur mycket av dagen jag klarar.


Två veckor kvar, sen slipper jag! Sen sticker jag.

Snart snart snart är jag klar med geografin, bara lite kvar om Kuba (y). Såhär se min vecka ut;

Måndag; Geografi klar!

Tisdag; Religionsredoisning, firmafest på kvällen

Onsdag; NOTHING

Torsdag; MALMÖ!!

Fredag; Samhällskunskapsprov och eng/sve klar. LUCIATÅG!

Lördag; Handla julklappar & Jobb 17-22

Söndag; Jobb 17-22

 

Vecka 51 ser mycket bättre ut!

 

Måndag; NOTHING

Tisdag; TANDLÄKAREN, kanske på tiden att få reda på när tandställningen ryker?

Onsdag; Fotboll- och innebandyturnering (sofia hoppas av glädje)

Torsdag; NOTHING

Fredag; Sista dagen i skolan!

 

 


P. P

P . P = pathetic person

Efter en lång tid att tystnad orkar jag inte längre hålla käft. Jag är så trött på en del personer! Inte någon särskild person utan ett särskilt beteende. Falskhet, HÖGMOD, självgodhet....osv. Jag säger inte att jag är perfekt, det finns säkert många personer som stör sig på just mitt beteende. Och tro mig, det finns folk som jag stör mig otroligt mycket på. Jag vet att man ska försöka se förbi personers dåliga sidor, fast en del saker är svåra att undgå.

Som ett exempel; självgodhet. Att tro att man är så himla perfekt, allvetande & måste skrika ut det till världen.

Allt man själv gör är perfekt och alla andra är lite sämre än en själv.

 

Jag hoppas inte någon upplever mig på det sättet, i så fall ska jag verkligen ändra mig med en gång. Vill inte att folk ska himla med ögonen när jag pratar om mitt hår, mina kläder ,min familj, min pojkvän osv osv....


RSS 2.0